Kwaliteitsnormen van Novadental

Het belang van kwaliteit reikt verder dan klinische richtlijnen voor patiëntenzorg. We benadrukken de kwaliteit van ons internationale team van tandheelkundig specialisten.

NovaDental gebruikt de nieuwste technologie en de meest geavanceerde materialen om uitstekende tandheelkundige zorg te leveren. Ons doel is het bieden van kwalitatieve persoonlijke zorg en innovatie die niet beschikbaar is in meeste praktijken of ziekenhuizen.  De technologie die wij gebruiken stelt ons in staat precieze diagnoses te stellen, de kans op complicaties te minimaliseren en hoogwaardige resultaten te bereiken. 

Ons succespercentage laat onze betrokkenheid zien bij bij het nastreven van de hoogste kwaliteit. Wij zetten ons in voor een tevreden klant met een stralend en gezond gebit en wij luisteren graag naar uw wensen. Op basis daarvan bieden wij een behandelplan op maat.

Bel of e-mail ons voor het maken van een afspraak. Of schrijft u zich in op onze website, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Als tandarts en mondhygiënist is men nooit uitgeleerd. Wij werken vootrdurend aan kwaliteitsverbetering en leren steeds bij door middel van cursussen en congressen. Onze behandelaars zijn kwaliteitsgeregistreerd bij de KRT en KRM.